Cóż, pociągnąłem za spust i złapałem 14’ 9/10 G+………trochę presji ze strony jednego z naszych członków 🤓 To może brzmieć szaleńczo mieć ten sam kij, ale ten 14’ Gaelforce to mój ulubiony kij, jakim kiedykolwiek rzucałem. To wspaniałe zwężenie! James potwierdził mi, że to różne bestie i zalecił, żebym również zachował oryginał, ponieważ będzie jak 2 różne kije. W związku z tym, jeśli ktoś z was ma jakieś pytania, James jest niezwykle przystępny i cholernie miłym facetem……nie wspominając o ekspercie w dziedzinie żyłek i wędek. Nigdy nie odnosi się wrażenia, że jest „sprzedawcą”, tylko że chce, żebyś miał to, co będzie dla ciebie najlepsze. Pamiętam nawet jedną rozmowę, w której powiedział: „ile potrzebujesz wędek?!” 😄
Tak czy inaczej, nie mogę się doczekać porównania jeden do jednego. Jestem pewien, że nie będę potrafił wyrazić się tak dobrze, jak Topher zrobił to już wielokrotnie, ani nawet nic do tego dodać, ale nie mogę się doczekać, aż podzielę się swoimi przemyśleniami na ten temat jesienią. Bądźcie na bieżąco!
Nie jestem pewien, czy w lutym będą mieli staw do rzucania w Bobbin the Hood przez Shultzes outfitters, ale i tak planuję tam być.
Tak czy inaczej, nie mogę się doczekać porównania jeden do jednego. Jestem pewien, że nie będę potrafił wyrazić się tak dobrze, jak Topher zrobił to już wielokrotnie, ani nawet nic do tego dodać, ale nie mogę się doczekać, aż podzielę się swoimi przemyśleniami na ten temat jesienią. Bądźcie na bieżąco!
Nie jestem pewien, czy w lutym będą mieli staw do rzucania w Bobbin the Hood przez Shultzes outfitters, ale i tak planuję tam być.