"Classic" forum locking up? - Spey Pages
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread Display Modes
post #1 of 15 (permalink) Old 01-15-2017, 11:55 AM Thread Starter
Registered User
 
Prometheus's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Western NY
Posts: 389
"Classic" forum locking up?

Any one else having issues with the "Classic" view lock up? The new site works fine but if I switch to classic view, (bottom left drop down menu) it just goes to a blank screen. It's a recent problem; starting within the last 2 weeks.
Prometheus is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 15 (permalink) Old 01-15-2017, 12:30 PM
Grandpa Howard
 
Marty's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Heber Utah
Posts: 3,432
I use the blue and its works great.

_____________________________________________
Marty is offline  
post #3 of 15 (permalink) Old 01-15-2017, 12:32 PM
Registered User
 
reely's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: northeast
Posts: 311
Knock on wood....no issues and it's all I use.
reely is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 15 (permalink) Old 01-15-2017, 01:01 PM
Registered User
 
gt05254's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Batten Kill
Posts: 2,725
The classic view was doing the same thing to me. Had to switch to this "look" (which I dislike) to be able to access the forum.. What's up with that??
Gary
gt05254 is offline  
post #5 of 15 (permalink) Old 01-15-2017, 02:53 PM
AJS Reels
 
AJS Reels's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: Taranaki NZ
Posts: 373
Both versions locking

I am experiencing lockup and stalling on both versions every time on this site, no issues else where, it has become very frustrating and takes away the viewing pleasure from the site sadly, sorry Prometheus I can't offer a solution Lucky to get this through and posted.
AJS Reels is offline  
post #6 of 15 (permalink) Old 01-15-2017, 11:44 PM
Super Moderator
 
montanafos's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Big Sky Rivers & Clearwater River
Posts: 2,416
I'm in Classic View 99% of of the time and haven't had any issues. Admin will see this thread tomorrow and will provide some input.

Brian
montanafos is offline  
post #7 of 15 (permalink) Old 01-16-2017, 01:24 AM Thread Starter
Registered User
 
Prometheus's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Western NY
Posts: 389
Quote:
Originally Posted by montanafos View Post
I'm in Classic View 99% of of the time and haven't had any issues. Admin will see this thread tomorrow and will provide some input.

Brian
I hope they can point me in the right direction to fix it if it isn't on their end.

Latest IE(10?) on Windows 7; cookies have been cleared.

The pages it goes to is "www.speypages.com/speyclave" and stops there. No additional words in the address. Like it's trying to load but stops. Everything works with the updated site.
Prometheus is offline  
post #8 of 15 (permalink) Old 01-16-2017, 12:20 PM
Registered User
 
Mark Shamburg's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Seattle
Posts: 284
I was having the same issues in IE, switched to Firefox and no problems.

Mark

Mark Shamburg

Confluence Rod Company - Maker of Single and Double handed Bamboo Fly Rods and Traditional Click-Pawl Reels

Confluence Guide Service - Providing Swing-Only guided trips for Wild Winter Steelhead on Washington's Olympic Peninsula

Follow on Instagram @shammygram
Mark Shamburg is offline  
post #9 of 15 (permalink) Old 01-16-2017, 02:07 PM
Administrator
 
SPEY_Admin's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Lake Ontario
Posts: 730
Hey all

IE was conflicting with a recent update. Tech has deployed a fix for this now. If you're still having trouble, try clearing your cache and cookies (I know, 'again' for some of you). Let us know if you're still having problems.

Dayle
SPEY_Admin is offline  
post #10 of 15 (permalink) Old 01-17-2017, 03:20 AM
Registered User
 
Join Date: Jun 2015
Location: Victoria Australia
Posts: 10
have been having issues with classic ,,,,,,today is all good and back to normal
cheers Wayne thanks admin
wayne444 is offline  
post #11 of 15 (permalink) Old 01-17-2017, 11:53 AM
Registered User
 
Join Date: Oct 2008
Location: Deschutes
Posts: 812
I shouldn't admit to this, but, I was having the same problem (and one other site as well). I too was able to pull both boards up on Chrome, but no soap on IE.
Yesterday, I called the local computer tech to come out and take a look. Guess what? It was fixed, on both sites!

I believe I'm a paid member through May, but I recently lost all the "bonus" threads/topics on top. Wassup with that?
Stumpy is offline  
post #12 of 15 (permalink) Old 01-17-2017, 01:27 PM
Administrator
 
SPEY_Admin's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Lake Ontario
Posts: 730
Quote:
Originally Posted by Stumpy View Post
I shouldn't admit to this, but, I was having the same problem (and one other site as well). I too was able to pull both boards up on Chrome, but no soap on IE.
Yesterday, I called the local computer tech to come out and take a look. Guess what? It was fixed, on both sites!

I believe I'm a paid member through May, but I recently lost all the "bonus" threads/topics on top. Wassup with that?
The fix was implemented across all sites to get it resolved. Glad to see its all working again for you.

I do not see any paid memberships here on the site, or on your account. Do you possibly mean paid member on a different site?

Thanks,
- JB
SPEY_Admin is offline  
post #13 of 15 (permalink) Old 01-17-2017, 04:39 PM Thread Starter
Registered User
 
Prometheus's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Western NY
Posts: 389
Classic site is working again for me.

Thank you!
Prometheus is offline  
post #14 of 15 (permalink) Old 01-18-2017, 11:04 AM
Administrator
 
SPEY_Admin's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Lake Ontario
Posts: 730
Glad to hear it

Kevin
SPEY_Admin is offline  
post #15 of 15 (permalink) Old 01-18-2017, 02:45 PM
AJS Reels
 
AJS Reels's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: Taranaki NZ
Posts: 373
Improved viewing with both versions, but in particular Classic Thanks Admin
AJS Reels is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Spey Pages forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes Rate This Thread
Linear Mode Linear Mode
Rate This Thread:



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
G Loomis GLX "Classic" 11'6" #8/9 oldkipper Spey Classifieds 5 11-07-2015 10:12 AM
What Happened to the "Rods" & "Tackle" Forum Archives BH Spey General 1 07-22-2015 01:54 AM
up locking/down locking reel seat sazan Tackle 5 02-02-2015 10:23 AM
Leonard 12" classic 3 piece with case/bag and Hardy "St. Johns" reel wfdees1 Spey Classifieds 1 02-24-2012 12:28 PM
Loomis Glx Classic 116" - 14" - 156" Peter Terndrup Spey Classifieds 2 12-17-2008 06:21 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome