manage attachment failure - Spey Pages
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread Display Modes
post #1 of 7 (permalink) Old 08-26-2016, 07:22 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Mar 2011
Location: WY/MT
Posts: 60
manage attachment failure

Unable to post a pic using the "manage attachment".
Any other suggestion? Thanks
Scandiman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 (permalink) Old 08-29-2016, 10:41 AM
Administrator
 
SPEY_Admin's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Lake Ontario
Posts: 731
testing.

~Shane
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	fishyfish1.jpg
Views:	50
Size:	35.3 KB
ID:	209969  
SPEY_Admin is offline  
post #3 of 7 (permalink) Old 08-29-2016, 10:42 AM
Administrator
 
SPEY_Admin's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Lake Ontario
Posts: 731
hey there,

can you explain more on the situation? are attachments just not working at all for you? do you get an error? what does it say when you try and post an attachment? are they within the restrictions of attachments?

~Shane
SPEY_Admin is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 7 (permalink) Old 08-29-2016, 06:31 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Mar 2011
Location: WY/MT
Posts: 60
I first click post reply then scroll down and click the manage attachment button.
It will not bring up the browse/download screen. No error or message given.
Scandiman is offline  
post #5 of 7 (permalink) Old 08-30-2016, 12:10 PM
Administrator
 
SPEY_Admin's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Lake Ontario
Posts: 731
weird. its working for me.

firefox, no adblockers, full layout.

can you let me know what browser you are using? layout as well please. just curious.

~Shane
SPEY_Admin is offline  
post #6 of 7 (permalink) Old 08-30-2016, 01:36 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Mar 2011
Location: WY/MT
Posts: 60
IE 11, adblocker disabled, full layout.
Scandiman is offline  
post #7 of 7 (permalink) Old 08-31-2016, 11:18 AM
Administrator
 
SPEY_Admin's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Lake Ontario
Posts: 731
can you test this for me on firefox or chrome and let me know if its working for you on these? also is your IE 11 in compatibility mode?

~Shane
SPEY_Admin is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Spey Pages forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes Rate This Thread
Linear Mode Linear Mode
Rate This Thread:



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vintage reel attachment john8 Tackle 3 06-25-2014 10:59 AM
Attachment Of Running Lines Leo M Tackle 9 06-29-2013 01:05 PM
?? How Do You Manage Two Handers on a Boat ?? Mumbles General 8 03-15-2010 09:36 PM
How to manage running line? Spey_Newb Spey Basics 5 12-14-2009 11:19 PM
Line to Leader Attachment JimC Tackle 6 02-24-2003 10:30 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome