Question about Hardy SA System 9 Reel???? [Archive] - Spey Pages

: Question about Hardy SA System 9 Reel????


thegreatscout
04-06-2011, 05:58 PM
I have SA System 9 I use on a switch rod. I was thinking I would like to get another spool for it. Does on of the current Hardy reel spools fit the System 9?
Thanks,
Rich

laskier
04-06-2011, 07:21 PM
I have SA System 9 I use on a switch rod. I was thinking I would like to get another spool for it. Does on of the current Hardy reel spools fit the System 9?
Thanks,
Rich

I think the Hardy Marquis 10 spool is the same size and interchangeable.


Pete

dounby
04-06-2011, 09:59 PM
Yes, Laskier is right on. Marquis 10 & SA 9 are interchangeable; have and use both.

thegreatscout
04-06-2011, 10:49 PM
Thanks guys. now I need to start looking for one.
Rich